27.04.2011 - Soutěž o vstupenky na Velkou cenu Mohelnice truck trial 2011

Pořadatelé VELKÉ CENY MOHELNICE truck trial 2011 společně s hlavním sponzorem a partnerem závodu ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. pro Vás opět připravili

SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA
VELKOU CENU MOHELNICE TRUCK TRIAL 2011

Informace o soutěži:
- soutěž bude probíhat od 2. května 2011 00:00hod do 15. května 2011 24:00 hod
- do soutěže je vloženo 40 ks vstupenek
- výherce získává 2 ks vstupenek
- vyhrává prvních dvacet nahlášených vozidel
- z dvaceti výherců bude v sobotu 21. května 2011 při vlastním závodě vylosován hlavní výherce, pro kterého připravil hlavní sponzor a partner závodu ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. vyhlídkový let vrtulníkem pro dvě osoby nad areálem závodiště Velké ceny Mohelnice a okolí.

Na nákladních vozidlech společnosti ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. je umístěna tato reklama závodu Velká cena Mohelnice truck trial 2011

Co udělat proto, abyste vyhráli?

- v případě, že uvidíte v době od 2. května 2011 od 00:00 hod do 15. května 2011 do 24:00 hod nákladní vozidlo ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s., s reklamou na závod Velká cena Mohelnice truck trial 2011, zašlete SMS zprávu s následujícími údaji:

SPZ vozidla; místo a čas, kde jste vozidlo zaregistrovali;  jméno a příjmení soutěžícího

na telefonní číslo

+420 739 509 424

Pravidla soutěže:
- výhercem vstupenek se stává ten, kdo zašle SMS se všemi požadovanými údaji o vozidle, které je ještě zařazeno do soutěže a bude vyhodnocen jako první nálezce daného vozidla.
-
 každé vozidlo je možné nahlásit pouze jednou, tzn. vozidlo, které bylo již nahlášeno, bude z další soutěže vyřazeno. Seznam vozidel, která již byla „nalezena" a tedy vyřazena ze soutěže bude zveřejněn na internetových stránkách ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a Velké ceny Mohelnice.
- mezi dvacet výherců může být účastník soutěže zařazen pouze jednou. Taktéž z jednoho telefonního čísla může být účastník soutěže zařazen mezi dvacet výherců pouze jednou.
- v případě, že obdržíme více SMS na jedno vozidlo, které ještě bude zařazeno v soutěži, bude rozhodovat pořadí podle času, ve kterém SMS zprávy došly.
- údaje, které soutěžící zašlou ve svých SMS, budou ověřeny pomocí satelitního systému.
- do soutěže budou zařazeny pouze SMS, které obsahují požadované a správné údaje. Všechny ostatní SMS budou vyřazeny ze soutěže.
- soutěže se nesmí účastnit zaměstnanci ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a jejich rodinní příslušníci. 

 

 

 

WEBDESIGN >> Cube vision >> © 2009