22.04.2009 - Soutěž o vstupenky na Velkou cenu Mohelnice truck trial 2009

VELKÁ SOUTĚŽ O VSTUPENKY
NA
VELKOU CENU MOHELNICE TRUCK TRIAL 2009

Pořadatelé Velké ceny Mohelnice truck trial 2009 společně s hlavním partnerem závodu ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. pro Vás připravili soutěž o vstupenky na Velkou cenu Mohelnice truck trial 2009.
Informace a pravidla soutěže:
- soutěž bude probíhat od 1. května 00:00hod do 15. května 2009 24:00 hod
- do soutěže je vloženo 40 ks vstupenek
- výherce získává 2 ks vstupenek
- vyhrává prvních dvacet nahlášených vozidel
- jednotlivé vozidlo vyhrává pouze jednou, tzn. vozidlo, které bylo již nahlášeno, bude z další soutěže vyřazeno. Seznam vozidel, která již byla „nalezena" a tedy vyřazena ze soutěže bude zveřejněn na stránkách ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a Velké ceny Mohelnice.
- z dvaceti výherců bude v sobotu 23. května 2009 při vlastním závodě vylosován hlavní výherce, který získá reklamní tašku ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a jízdu jako spolujezdec v závodním trucku v areálu závodiště.

Na nákladních vozidlech společnosti ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. je umístěna reklama závodu Velká cena Mohelnice truck trial 2009

Co udělat proto, abyste vyhráli?

- v případě, že uvidíte v době od 1. května 2009 od 00:00 hod do 15. května 2009 do 24:00 hod nákladní vozidlo ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s., s reklamou na závod Velká cena Mohelnice truck trial 2009, zašlete SMS zprávu s následujícími údaji:

SPZ vozidla; místo a čas, kde jste vozidlo zaregistrovali;  jméno a příjmení soutěžícího

na telefonní číslo
739 509 310

- výhercem vstupenek se stává ten, kdo zašle SMS se všemi požadovanými údaji. Každé vozidlo je možné nahlásit pouze jednou. Vozidla již nahlášená jsou z další soutěže vyřazena. O již vyřazených vozidlech budete informováni na internetových stránkách ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a Velké ceny Mohelnice.
- v případě, že obdržíme více SMS na jedno vozidlo, které ještě bude zařazeno v soutěži, bude rozhodovat pořadí podle času, ve kterém SMS zprávy došly.
- údaje, které soutěžící zašlou ve svých SMS, budou ověřeny pomocí satelitního systému.
- do soutěže budou zařazeny pouze SMS, které obsahují požadované a správné údaje. Všechny ostatní SMS budou vyřazeny ze soutěže.
- soutěže se nesmí účastnit zaměstnanci ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a jejich rodinní příslušníci. 

WEBDESIGN >> Cube vision >> © 2009