19.04.2016 - Opět je tu divácká soutěž o vstupenky

I pro letošní rok pro Vás připravili pořadatelé VELKÉ CENY MOHELNICE TRUCK TRIAL 2016, AMK Mohelnice v AČR a AGENAS TEAM autoklub v AČR Javorník, ve spolupráci s partnerem závodu ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s.
 

DIVÁCKOU SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA
VELKOU CENU MOHELNICE TRUCK TRIAL 2016



 Informace o soutěži

 soutěž bude zahájena dne 1. května 2016 od 00:00 hod 
 soutěž bude ukončena nahlášením prvních dvaceti vozidel nejpozději
dne 15.května 2016 ve 24:00 hod

 do soutěže je vloženo 40 ks vstupenek
 výherce získává 2 ks vstupenek
 vyhrává prvních dvacet nahlášených vozidel
 z dvaceti výherců bude v sobotu 21. května 2016 při vlastním závodě vylosován hlavní výherce, pro kterého připravili pořadatelé závodu vyhlídkový let vrtulníkem pro dvě osoby nad areálem závodiště
VELKÉ CENY MOHELNICE a okolí.


Na nákladních vozidlech společnosti ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. je umístěna tato reklama závodu
VELKÁ CENA MOHELNICE TRUCK TRIAL 2016

Co udělat proto, abyste vyhráli?

V případě, že uvidíte v době od 1. května 2016 do ukončení soutěže nákladní vozidlo ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s., s reklamou na závod VELKÁ CENA MOHELNICE TRUCK TRIAL 2016, zašlete SMS zprávu s následujícími údaji:

SPZ vozidla; místo a čas, kde jste vozidlo zaregistrovali;  jméno a příjmení soutěžícího

na telefonní číslo

+420 739 509 421
 

Pravidla soutěže

- výhercem vstupenek se stává ten, kdo zašle SMS se všemi požadovanými údaji o vozidle, které je ještě zařazeno do soutěže a bude vyhodnocen jako první nálezce daného vozidla.
- každé vozidlo je možné nahlásit pouze jednou, tzn. vozidlo, které bylo již nahlášeno, bude z další soutěže vyřazeno. Seznam vozidel, která již byla „nalezena" a tedy vyřazena ze soutěže bude zveřejněn na internetových stránkách VELKÉ CENY MOHELNICE TRUCK TRIAL a ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s..
- mezi dvacet výherců může být účastník soutěže zařazen pouze jednou. Taktéž z jednoho telefonního čísla může být účastník soutěže zařazen mezi dvacet výherců pouze jednou.
- v případě, že obdržíme více SMS na jedno vozidlo, které ještě bude zařazeno v soutěži, bude rozhodovat pořadí podle času, ve kterém SMS zprávy došly.
- údaje, které soutěžící zašlou ve svých SMS, budou ověřeny pomocí satelitního systému.
- do soutěže budou zařazeny pouze SMS, které obsahují požadované a správné údaje. Všechny ostatní SMS budou vyřazeny ze soutěže.
- soutěže se nemohou účastnit zaměstnanci ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a jejich rodinní příslušníci.

WEBDESIGN >> Cube vision >> © 2009