09.04.2018 - Z historie VC MOHELNICE TRUCK TRIAL VI

Letošní již desátý ročník VELKÉ CENY MOHELNICE TRUCK TRIAL 2018, třetího závodu Mezinárodního mistrovství České republiky v truck trialu se blíží. Do jeho zahájení zbývá právě dnes 40 dnů.
Víte, že spolupořadatel tohoto závodu, AGENAST TEAM autoklub v AČR Javorník, je hlavním pořadatelem seriálu AGENAS CUP (dříve BIG SHOCK! CUP), Mistrovství České republiky v off road tech trialu. Ing. Bořecký, kterého znáte z truck trialu, nazval off road tech trial "malým trialem". Proč "malým" ? Pravidla off road tech trialu jsou odvozena od pravidel truck trialu, tedy "velkého trialu" (příspěvek Boba Bořeckého naleznete zde).
V roce 2011 se Jiří Profous a Daniel Hanzík zúčastnili obou dvou seriálů. "Velkého trialu" s TATROU 813 8x8 (#565) a "malého trialu" s vozem JEEP CHEROKEE (#365). Oba dva seriály v tomto roce ve svých třídách vyhráli a stali se mistry České republiky v obou disciplínách, v truck trialu i off road tech trialu.

Takto bojovali Jiří Profous s Danielem Hanzíkem ve druhém závodu seriálu MČR VELKÉ CENÉ MOHELNICE TRUCK TRIAL 2011, který vyhráli ve své třídě S5. Více informací k tomuto závodu naleznete zde. Fotogalerii z tohoto závodu naleznete zde

Pro offroady si vyměnili pozice. Za volantem jeepu byl Daniel Hanzík a navigátorem byl Jiří Profous. Takhle bojovali v Mohelnických lomech při třetím závodu seriálu v off road tech trialu, ve kterém ve třídě O3 obsadili druhé místo. Více informací k tomuto závodu naleznete zde.

Vyhlášení celkových výsledků seriálu SHOCK CUP 2011 (dnešní AGENAS CUP) Mistrovství České republiky v off road tech trialu, třídy O3, při posledním závodu seriálu v Javorníku. Zleva David Janků, Petr Lukeš, Daniel Hanzík, Jiří Profous a Tomáš Janků. Celkové výsledky seriálu roku 2011 naleznete zde.

Více informací k seriálu AGENAS CUP Mistrovství České republiky v off road tech trialu naleznete na oficiálních stránkách seriálu www.agenascup.cz .


 

WEBDESIGN >> Cube vision >> © 2009