21.04.2019 - Záštitu převzal hejtman Olomouckého kraje

Záštitu převzal hejtman Olomouckého kraje

Do letošního závodu zbývá právě 27 dnů. Mohelnický závod je součástí seriálu závodů Mezinárodního mistrovství České republiky v truck trialu a je jednou z nejvýznamnějších, nejznámějších a nejnavštěvovanějších motoristickou akcí v Olomouckém kraji. Stalo se již tradicí, že záštitu na závodem přebírají zástupci Olomouckého kraje. Nebude tomu jinak ani v letošním roce.


 Záštitu nad VELKOU CENOU MOHELNICE TRUCK TRIAL 2019 převzal
hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

V prvních ročnících VELKÉ CENY MOHELNICE TRUCK TRIAL, v letech 2009 až 2012, převzal záštitu nad závodem tehdejší náměstek hejtmana Olomouckého kraje Ing. Pavel Horák.


Vyhlašování výsledků závodu v roce 2012. Zleva Miroslav Konečný, dnešní generální ředitel ČSAD Logistik Ostarav a.s., Ing. Pavel Horák, tehdejší náměstek hejtmana Olomouckého kraje, Miroslav Stratil, organizační ředitel závodu a Václav Mašinda, moderátor závodu.

V letech 2013 až 2016 převzal záštitu nad závodem tehdejší hejtman Olomouckého kraje Ing. Jiří Rozbořil.

 
Rok 2016, zleva Ing. Zdeněk Švec, náměstek hejtmana Olomouckého kraje, Ing. Jiří Rozvořil, hejtman Olomouckého kraje, Martin Kolomý, pilot závodního speciálu a účastník rallye Dakar a Oldřich Janků, sportovní ředitel závodu a předseda AGENAS TEAM autoklubu v AČR Javorník.

 V roce 2017 a 2018 převzal záštitu nad závodem současný hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.


Hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk (vpravo) při zahájení závodu v roce 2017 s Miroslavem Stratilem, organizačním ředitelem závodu a předsedou AMK Mohelnice v AČR

WEBDESIGN >> Cube vision >> © 2009