03.02.2020 - Do letošního závodu v Mohelnici zbývá 110 dnů

Do letošního závodu v Mohelnici zbývá právě dne 110 dnů. Do prvního závodu letošního seriálu mezinárodního MČR v truck trialu zbývá 61. A tak si při této příležitosti připomeňme trucktrialovou hymnu.
Hymnu Českého truck trialu nahrála skupina Husbery. Slyšet ji můžete více jak dvě desítky let na každých závodech truck trialu a také při dalších významných událostech jako je každoroční vyhlášení vítězů Mistrů České republiky v truck trialu apod.. Slova k hymně napsala Jitka Masluková, autorem hudby je skupina Husbery.
Následující video, podbarvené tóny trucktrialové hymny, je opravdu pro pamětníky Českého truck trialu. Kromně Pavla Cacáka se spolujezdcem Pavlem Bernáškem s legendární Pragovkou (mistři Evropy z roku 1988; Pavel Cacák se stal Mistrem Evropy i v roce 1987, ale se spolujezdcem Jaroslavem Fišerem), uvidíte i záznam (asi jediný) z "bahnitého" Žamberského kotle z roku 2001 včetně legendární "klouzačky" Tatry 813 8x8 kolos Romana Nakládala a Ivo Vymětala (#516). Jejich tatra se zastavila o sloup...
Tak zapněte zvuk a ponořte se do historie Českého truck trialu...

WEBDESIGN >> Cube vision >> © 2009